Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (6.40 secunde)
Presedintele Traian Basescu sustine un Pact National pentru protectia sociala care sa fie insusit de toate partidele si de societatea civila.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu a declarat in legatura cu propunerea presedintelui Traian Basescu vizand organizarea unui referendum pentru Parlamentul unicameral, ca, "seful statului a pierdut complet ordinea si sensul prioritatilor economice si sociale." "Traian Basescu este tot mai greu de recunoscut in ultima vreme - dl Basescu avea totusi un simt politic care ii spunea ce este important si cand.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu a declarat, cu referire la intentia presedintelui Traian Basescu de a dizolva Parlamentul dupa 7 decembrie, ca, "declaratiile sunt facute la nervi si disperare si nu trebuie bagate in seama.
Organizatia Ultimii Patrioti a lansat un manifest cu titlul "Nu votati Basescu!" si avand subtitlul "Nu votati neamprostia, hotia si demagogia!". Puteti citi in continuare cele 14 motive temeinice pentru a nu vota un politician demagog, populist, afacerist, corupt, incult, mitocan, fariseu, betiv si scandalagiu.
Solistul trupei Holograf si realizatorul TV Dan Bittman a fost numit consilier al ministrului Finantelor Publice (MFP) pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei. ... Bittman fiind o persoana populara si care nu este legata de minister, vom putea avea o opinie obiectiva privind imaginea ministerului.
Potrivit publicatiei "Standard", cu aproximativ zece zile in urma, serviciile de spionaj au interceptat convorbiri telefonice si intalniri ale unor personalitati-cheie, descoperind cel mai recent plan de asasinare a lui Borisov, in schimbul a 400.000 de euro.
Echipe mixte interministeriale controleaza "magazinele de vise" Ministrul Administratiei si Internelor, Constantin Traian Igas, a prezentat in Guvern o informare privind activitatile desfasurate in judete si Municipiul Bucuresti pentru limitarea comercializarii, utilizarii si consumului de substante cu efecte psihoactive.
Voiculescu - suspendarea presedintelui declansata si la initiativa cetatenilor Fondatorul PC Dan Voiculescu face, pe blog, un "apel catre Romania tacuta" pentru a se mobiliza si a demara strangerea de semnaturi pentru revizuirea Constitutiei inclusiv in sensul introducerii posibilitatii ca suspendarea presedintelui sa poata fi declansata si la initiativa unui milion de romani.
De cateva zile Romania a devenit din nou, daca mai era cazul, subiect fierbinte de dezbatere nestavilita pe scena politica europeana si, mult mai apriga, pe cea mioritica.
Episcopul reformat cere "puterilor romanesti dintotdeauna" sa ceara iertare maghiarilor pentru "pacatele pe care le-am suferit in epocile post-Trianon si post-comunism".
Nu este 100% ireversibil, dar si dupa aderare lucrurile vor continua sa se schimbe.“ Jonathan Scheele a inceput sa vorbeasca despre Romania spunand ca „aici orice membru al Guvernului spune ca aderarea la UE este prioritatea zero“.
"Pentru craioveni si doljeni exista un singur oficiu cu asistenta vamala, care e de fapt un ghiseu al Oficiului Postal 7. ... Greutatea maxima admisa pentru aceste pachete variaza intre 10 kg si 31,5 kg, in functie de tara de destinatie.
Lipsa medicamentelor din spitale, precum si sanatatea subreda a romanilor, generata de o alimentatie din ce in ce mai proasta, au sporit profiturile producatorilor si vanzatorilor de medicamente. Consumul ridicat de astfel de "droguri" se reflecta in vanzarile cu 25% mai mari in primul trimestru al anului.
Industria automobilista pare sa se alinieze din mers la noile prevederi de circulatie si ofera solutii drastice pentru a evita ca soferii care au consumat alcool sau droguri sa urce la volan, punând în pericol atât propria viata, cât si pe a celorlalti.
Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din tara pot depune de ieri, 6 februarie a.c., proiecte in baza carora sa obtina finantare pentru infiintarea de centre pentru copiii strazii si pentru formarea de personal specializat, prin proiectul "Initiativa Copiii Strazii".
Comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne a Parlamentului European a votat ieri raportul privind modificarea propunerii Consiliului Uniunii Europene de consolidare a Retelei Judiciare Europene, se arata intr-un comunicat de presa al Parlamentului European.
00 si 6. ... CNA a decis, ieri, modificarea si completarea articolului 21 din legea audiovizualului, astfel incat productiile audiovizuale, care prezinta scene de violenta fizica, scene cu conotatie sexuala sau limbaj obscen, persoane in ipostaze degradante si consum de droguri, vor putea fi difuzate numai in intervalul orar 23.
Criza financiara si introducerea impozitului forfetar i-ar putea tenta pe detinatorii de firme sa eludeze legea in fel si chip. În timp ce unii nu-si vor inregistra toate veniturile, pentru a nu achita impozitul minim, altii vor plati angajatii la negru, din cauza contributiilor mari.
Minivacanta de 1 Mai a dat de lucru serios Garzii Financiare si Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Constanta.
Pe 25 iunie, in ziua eliberarii lui Dan Diaconescu din arestul Directiei Cercetari Penale al Politiei Romane, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucuresti, procurorul DNA Gheorghe Bocsan care se ocupa de cazul respectiv a facut o afirmatie incendiara, preluata de agentiile de presa si de ziarele de a doua zi, dar fara comentariile care, poate, s-ar fi impus.
google-analytics.com